O NAMA

 

EURO STIL D.O.O. Doboj je firma koja je osnovana 2013 godine, a locirana je u prostoru bivše “Bosanke” Doboj.
2015. godine kompanija ulazi u projekat revitalizacije hladnjače, koja je u punom kapacitetu, kao savremeno opremljen objekat, puštena u rad sredinom 2016. godine.
Paralelno sa tim aktivnostima, menadžment kompanije je ocijenio opravdanim ulazak u segment otkupa jagodičnog voća, te je u prvoj sezoni uspješno otkupljeno cca. 1.500t visoko kvalitetne maline, pristigle pretežno sa plantaža sa viših nadmorskih visina.
EURO STIL D.O.O. Doboj, PJ Bosanka, raspolaže savremeno opremljenom hladnjačom kapaciteta 2000 tona, sa 9 komora za skladištenje plodova na režimima od +4 do -21, dva tunela za duboko zamrzavanje kapaciteta 44t/24h, te pakirnicu za prebiranje plodova kapaciteta 10t/9h.
U 2016 godini je stupila u kooperantski odnos sa velikim brojem poljoprivrednih zadruga, udruženja, te preko 300 pojedinačnih kooperanata, sa kojima je ostvarila uspješnu saradnju.
U hladnjači je zaposleno 30 radnika, zajedno sa timom stručnjaka koji svakodnevno utiču na poboljšanje kvaliteta kako ubranih plodova u procesu zamrzavanja, ali i plodova koji će se tek ubrati.
Cilj PJ Bosanka je da sa svojim kapacitetima potakne razvoj poljoprivredne proizvodnje u BiH, omogući siguran plasman proizvoda svakog poljoprivrednog prozvođača, te pospješi jačanje ruralnih područja.

O NAMA

Proizvodnja

Zašto smo posebni

tona kapaciteta hladnjača
tunela za duboko zamrzavanje
komora

Proizvodi

null

ROLEND

QFduboko zamrznuta malina sa 95% cijelih plodova. Cijeli plodovi, ujednačene boje i zelosti. Bez plijesni, tragova fermentacije, oštećenja, deformisanih plodova, oštećenja od insekata i sunca. Ručno prebrani i sortirani. Proizvod kontrolisan na prisustvo metala.

null

BRUH

Malina bruh je mješavina zrelih, zdravih, cijelih plodova, lomljenih plodova i griza. Sadržaj cijelih plodova od 30 – 70% Sadržaj lomljenih plodova od 25 – 30% Sadržaj griza od 5 – 30%

null

GRIZ

Lomljena malina, proizvedena od zrele, nefermatisane, duboko zamrznute maline. Izmrvljeni plodovi i kontrolisani na prisustvo metala.

Ovdje možete preuzeti specifikacije malina koje nudimo:

Usluge

Zbog velikog kapaciteta hladnjače PJ „Bosanka“ nudi i usluge skladištenja proizvoda na temperaturnim režimima od -21 do +4.

Pored usluga skladištenja nudimo i usluge dubokog zamrzavanja na temperaturi od -36.

NARUČITE NAŠE USLUGE

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet

Narudžba ili Poruka

Galerija

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontakt

Nikole Tesle br 71, 74000 Doboj, Bosna i Hercegovina
+387 53 245 009 , +387 53 245 010 , +387 61 196 393
info@euro-stil.ba

Vaša narudžba ili poruka